Haarstudio Sonja 06-12452239

Must Haveย 

van de maand Januari

Start 2023 met ๐ป๐’ถ๐“…๐“…๐“Ž & ๐ป๐‘’๐’ถ๐“๐“‰๐’ฝ๐“Ž ๐ป๐’ถ๐’พ๐“‡ want de ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ ๐—ž๐—ฒ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ- ๐—ถ๐—ป en de ๐—–๐˜‚๐—ฟ๐—น ๐—–๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—น ๐— ๐—ฎ๐˜€๐—ธ zijn de Januari MUST HAVESย ย ๐Ÿ–ค

Nu geen 15.95 maar 9.95


De ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ ๐—ž๐—ฒ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ- ๐—ถ๐—ป bevat het Color Proteine Complex die zorgt voor een langere houdbaarheid van de kleur en een optimale glans geeft. De Leave-in breng je makkelijk aan na jouw verzorgingsritueel en hoef je niet uit te spoelen. Ga je op wintersport โ›ท en wil je toch je haar beschermen tegen de uv-stralen terwijl je op de piste staat, of zoek je liever de zon๐ŸŒ… op? Gebruik dan Color Keeper Shampoo in combinatie met Color Keeper Mask en Leave-In voor de optimale bescherming.


๐—–๐˜‚๐—ฟ๐—น ๐—–๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—น ๐— ๐—ฎ๐˜€๐—ธ is jouw must have in deze regenachtige periode, tijdens de wintersportโ„๏ธ of jouw zonvakantieโ˜€๏ธ. De Curl Control Mask geeft natuurlijk krullend of gepermanent haar extra verzorging en gaat pluis tegen. Milde ingrediรซnten in combinatie met natuurlijke proteรฏne zorgen voor elasticiteit, glans en veerkracht.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram