Haarstudio Sonja 06-12452239

Sunblocks

Ben jij Summer Ready? Met Finnley's SUNBLOCKS is jouw haar beschermt tegen zonnestralen dankzij de formule die arganolie, aloë vera en zonnefilters bevat. Verwijdert effectief zout- en chloorresten en verzorgt het haar gedurende jouw zon momentjes!
Let the summer begin!

Sunblocks


SUNBLOCKS Shampoo speciaal ontwikkeld voor door de zon beschadigd haar. Dankzij de formule die arganolie, aloë vera en zonnefilters bevat, regenereert en hydrateert het de huid, het lichaam en het haar. Verwijdert effectief zout- en chloorresten. SLES- en parabenenvrije formule. Ideaal en aanbevolen voor veelvuldig gebruik 150ml.                 15.95


SUNBLOCKS Mask is vochtinbrengend en herstellend masker. Herstelt, herstructureert, ontwart en herstelt schade veroorzaakt door blootstelling aan de zon, zout, chloor, wind. Verrijkt met arganolie die het haar hydrateert en uv-filter dat het haar beschermt tegen uv-stralen. 150ml.                                                                                             
15.95


SUNBLOCKS Argan Oil bevat een geconcentreerde formule met geavanceerde herstructurerende en hydraterende eigenschappen. Ideaal voor droog of beschadigd haar. De aanwezigheid van vitamine E maakt het tot het onbetwiste schoonheidselixer. 150ml.
15.95

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram