Haarstudio Sonja 06-12452239

FIXING RANGE

De range binnen Finnley's Style Icons met de sterkste holdfactor...


FIXING WHIPCREAM


Fixing Whipcream

Uw Haarfixatie Meesterwerk


Stelt u zich dit voor: een haarmousse met een uiterst krachtige holdfactor van 5. De formule is verrijkt met een UV-filter om uw haar te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon en andere elementen.
Met een royale inhoud van 300 ml biedt Fixing Whipcream u de mogelijkheid om moeiteloos de perfecte look te creëren en tegelijkertijd uw haar te koesteren met zonbescherming. Haal nu de kunst van haarstyling in huis, met Fixing Whipcream als uw geheime wapen.    

15.95 

         

FIXING SPRAY SHAPER


Fixing Spray Shaper

Meester van Uw Haarfixatie             

Stel u voor: een hairspray met een indrukwekkende holdfactor van 5. De formule is doordrenkt met een UV-filter, waardoor uw haar beschermd wordt tegen de ongewenste invloeden van de zon en andere elementen.

Met Fixing Spray Shaper, verkrijgbaar in 300 ml en 75 ml, beschikt u over de ultieme tool om moeiteloos de gewenste haarstijl te bereiken, terwijl uw haar met zorg wordt omhuld en beschermd. Ervaar nu de kunst van haarfixatie, met Fixing Spray Shaper als uw betrouwbare bondgenoot.                              

300 ml  15.95

75 ml      4.95


ECO SPRAY SHAPERECO Spray Shaper 

Natuurlijke Kracht voor uw Kapsel

Stel u voor: een hairspray die vrij is van schadelijke drijfgassen, met een indrukwekkende holdfactor van 5.

In een royale flacon van 250 ml biedt ECO Spray Shaper niet alleen krachtige fixatie voor uw haar, maar ook een milieuvriendelijke benadering van haarstyling. Kies voor natuurlijke schoonheid en betrouwbare houvast, met ECO Spray Shaper als uw stijlvolle metgezel.  

15.95


Treu GleuTrue Glue 

Uw Sleutel tot Onwankelbare Stijl
Beeldt u zich in: een haargel met een krachtige holdfactor van 5. Maar dat is nog niet alles. True Glue omhult uw haar met een verleidelijke geur, die ongetwijfeld de zintuigen van elke heer zal betoveren.
In een royale pot van 200 ml is True Glue veel meer dan gewoon een stylingsproduct; het is een geurig statement van onverzettelijke stijl. Ontdek de kunst van onwankelbare haardosverzorging met True Glue als uw ultieme metgezel. 

15.95

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram