Haarstudio Sonja 06-12452239

HAIR REPAIR

Het extra verzorgende en herstellende gamma binnen de Care Collection van Finnley's


HAIR REPAIR SHAMPOO


Voor haar dat snakt naar intensieve verwennerij. Hair Repair Shampoo biedt een weldadige verzorging die je haar nieuw leven inblaast, waardoor het weer straalt van levendigheid en gezondheid. Deze shampoo schenkt souplesse, een schitterende glans en veerkracht aan zelfs het meest droge en beschadigde haar. Dit wordt mogelijk gemaakt door ons exclusieve Intensive Proteïne Complex, verrijkt met de kostbare Arganolie. Hair Repair Shampoo is verkrijgbaar in een royale 250ml-fles.

15.95

HAIR REPAIR MASK


Finnley's Hair Repair Mask  

is de ultieme behandeling voor droog en beschadigd haar. Het biedt langdurige bescherming tegen uitdroging, zonder je haar te verzwaren. Dankzij deze intensieve haarkuur wordt je haar hersteld en straalt het van zachtheid, souplesse en glans. verpakking.Laat Finnley's Hair Repair Mask je haar in zijn volle glorie herstellen,  verkrijgbaar in een royale 200ml-

15.95

LIQUID SILK SERUM


Het Liquid Silk Serum  
een lichtgewicht leave-in serum, is de ultieme haarverzorging voor alle haartypen. Het beschermt, geeft een stralende glans door het haar te laten schitteren, en omhult het haar met zijdezachte zachtheid, terwijl het toch licht en luchtig blijft. Dit fijne serum is verkrijgbaar in een elegant 100ml-flesje.

Breng een kleine hoeveelheid aan op handdoekdroog of droog haar voor een schitterende glans en intensieve verzorging. Ontdek de weelde van het Liquid Silk Serum!

15.95

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram