Haarstudio Sonja 06-12452239

FORMING RANGE

De range binnen Finnley's Style Icons met een flexibele of restyleable karakter...


FORMING SPRAY SHAPER


De Forming Spray Shaper 

Jouw Sleutel tot Flexibele Haarstijlen
De Forming Spray Shaper is meer dan alleen een hairspray; het is een ware bondgenoot voor je kapsel. Met een indrukwekkende holdfactor 4 biedt deze veelzijdige spray de perfecte balans tussen stevigheid en bewegingsvrijheid voor je haar.
Beschikbaar in een royale flacon van 300 ml, deze stylingheld staat altijd klaar om jouw look te perfectioneren.

15.95

FORMING WHIPCREAM


Forming Whipcream 

De Ultieme Keuze voor Creatieve Haarstijlen
Stel je voor: een flexibele haarmousse met een indrukwekkende holdfactor van 4 die je haar een ongeëvenaarde veelzijdigheid biedt. Dit is Forming Whipcream, een meesterwerk voor jouw dagelijkse stylingbehoeften.
Of je nu gaat voor speelse krullen, perfect gestructureerde lokken, of iets daartussenin, Forming Whipcream staat altijd klaar om je haar in de spotlight te zetten. Verkrijgbaar in een royale flacon van 300 ml. Jouw creativiteit is de enige grens.

15.95

MATT PASTE


Matt Paste 

Jouw Geheime Wapen voor Ongeëvenaarde Stijl
Stel je voor: een stylingpaste met een krachtige holdfactor 4 en een verfijnde matte finish die je look naar een hoger niveau tilt. Dit is Matt Paste, het ultieme geheim voor de perfecte haarstijl.
Met een handige inhoud van 100 ml, is Matt Paste klaar om je haar in de schijnwerpers te zetten en je een onberispelijke, stoere uitstraling te geven. De kunst van styling is nu binnen handbereik.

15.95

WASTE OF PASTE


Waste of Paste 

Jouw Stijl's Beste Vriend
Stel je dit voor: een fiber-stylingpasta met een stevige holdfactor 4 en een glanzende afwerking die je stijl naar een hoger niveau tilt. Dat is Waste of Paste, jouw ultieme metgezel voor een verfijnde look.
Met een handige inhoud van 100 ml is Waste of Paste klaar om je haar in de schijnwerpers te zetten en ervoor te zorgen dat je een vlekkeloze en luxueuze uitstraling hebt. Ontgrendel de kunst van hairstyling met gemak.

15.95

THRILL OR CHILL


Thrill Or Chill 

Ultieme Vrijheid voor je Kapsel
Beeld je in: een fiber jelly wax met een krachtige holdfactor 4. Thrill or Chill biedt jou de vrijheid om gedurende de dag je haar keer op keer te restylen, zonder gedoe.
Met een handige inhoud van 100 ml geeft Thrill or Chill jou de macht om je haar in de schijnwerpers te zetten en te spelen met eindeloze stijlvariaties. Stap binnen in de wereld van grenzeloze creativiteit voor je kapsel.

15.95

PEARL DISIGNER


Pearl Designer 

De Parel van Haarstyling
Ontdek Pearl Designer, de gel/wax die een perfecte balans biedt met een medium hold en een prachtige glans voor je haar.
Met een royale inhoud van 100 ml, biedt Pearl Designer je de mogelijkheid om je haar te verfraaien en een vleugje elegantie toe te voegen aan je dagelijkse look. Het geheim voor een schitterende verschijning ligt binnen handbereik.

15.95

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram