Haarstudio Sonja 06-12452239

COLOR KEEPER RANGE

Is de lijn van Finnley's welke uitermate geschikt is voor gekleurd haar.

COLOR KEEPER SHAMPOO


Color Keeper Shampoo 

Is voor gekleurd haar en heeft het Color Protein Complex met oa. extracten van zonnebloemolie om te voorkomen dat de kleur snel verdwijnt en de glans wordt behouden. Een speciaal UV-filter voorkomt de negatieve invloed van ultraviolette straling. De shampoo is beschikbaar in 250ml.

15.95

COLOR KEEPER MASK


Color Keeper Mask 

Het Color Keeper Mask is een weelderige, intensieve behandeling die speciaal is ontworpen voor gekleurd haar. Het omhult je lokken met bescherming tegen kleurvervaging, dankzij het krachtige Color Protein Complex. Je haar straalt als nooit tevoren, en het wordt een waar genot om door te kammen. Laat het Color Keeper Mask je haar in zijn volle glorie herstellen , verkrijgbaar in een royale 200ml-verpakking.

15.95

COLOR KEEPER LEAVE - IN


Finnley's Color Keeper Leave-in

Voor prachtig gekleurd haar bieden we een luxueus spraymasker aan. Deze intensieve, hydraterende behandeling zorgt niet alleen voor zijdezacht en glad haar, maar beschermt ook de levendigheid van je kleur. Verkrijgbaar in een royale 150ml-fles.  

15.95

SILVER SHINE SHAMPOO


Finnley's Silver Shine Shampoo Finnley's Silver Shine Shampoo is jouw geheim voor het neutraliseren van ongewenste gele tinten in wit, blond, of grijs haar. Ontdek de magie van stralend haar. Deze shampoo is verkrijgbaar in een royale 250ml-fles.

15.95


SPEED TREATMENT


SPEED TREATMENT 

Onze kleurbeschermende uitspoelbare intensieve kuur is de ultieme verdediging tegen kleurvervaging. Deze wonderkuur geeft je haar niet alleen een prachtige glans, maar maakt het ook zijdezacht en gemakkelijk doorkambaar, zonder het te verzwaren. Ontdek de magie van deze kuur, verkrijgbaar in een chique 200ml-verpakking.

15.95

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram