Haarstudio Sonja 06-12452239

COLOR KEEPER RANGE

Is de lijn van Finnley's welke uitermate geschikt is voor gekleurd haar.

COLOR KEEPER SHAMPOO


Color Keeper Shampoo 

Is voor gekleurd haar en heeft het Color Protein Complex met oa. extracten van zonnebloemolie om te voorkomen dat de kleur snel verdwijnt en de glans wordt behouden. Een speciaal UV-filter voorkomt de negatieve invloed van ultraviolette straling. De shampoo is beschikbaar in 250ml.

15.95

COLOR KEEPER MASK


Color Keeper Mask 

Is een intensieve behandeling voor gekleurd haar en bied bescherming tegen kleurvervaging, door het Color Protein Complex. Het haar houdt zijn glans en is gemakkelijk om door te kammen. Color Keeper Mask is beschikbaar in 200ml.

15.95

COLOR KEEPER LEAVE - IN


Finnley's Color Keeper Leave-in

Voor gekleurd haar is een masker in een spray. De hydraterende intensieve behandeling geeft een zacht en glad haar en voorkomt kleurverlies. 150ml. 

15.95

SILVER SHINE SHAMPOO


Finnley's Silver Shine Shampoo neutraliseert de gele tinten in je witte, blonde of grijze haar. Finnley's Silver Shine Shampoo is beschikbaar in 250ml.

15.95


SPEED TREATMENT


SPEED TREATMENT 

is een kleurbeschermende uitspoelbare intensieve kuur. Bescherming tegen kleurvervaging. Geeft het haar een mooie glans en is gemakkelijk door te kammen zonder het te verzwaren. Verkrijgbaar in 200ml.

15.95

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram