Haarstudio Sonja 06-12452239

HARD 

Dit gamma bevat de sterkst fixerende producten binnen Finnley's 


Hard Spray Shaper


De Hard Spray Shaper 

Uw Sleutel tot Ongeëvenaarde Haarperfectie
Beeld u in: een hairspray met een extreme holdfactor die de tand des tijds doorstaat, geleverd in een royale flacon van 300 ml.
De Hard Spray Shaper is niet zomaar een stylingsproduct, het is de belichaming van ongeëvenaarde haarperfectie. Laat uw stijl de ultieme test doorstaan en ervaar haarfixatie op het hoogste niveau met De Hard Spray Shaper als uw betrouwbare metgezel.

15.95


HARD GEL


De Hard Gel 

Uw Onwrikbare Stijlgeheim
Beeldt u zich in: een gel met een extreme hold factor, geleverd in een handzame 150 ml tube.
De Hard Gel is niet zomaar een stylingsproduct; het is het geheim voor een onwrikbare stijl. Laat uw haar perfect op zijn plek blijven en bereik een ongeëvenaarde look met De Hard Gel als uw trouwe bondgenoot.

15.95


HARD PASTEDe Hard Paste 

Jouw Sleutel tot Ongekend Stijlsucces
Stelt u zich voor: een stylingpaste met een verbluffende holdfactor van 5 en een schitterende glanzende afwerking.
Met een royale inhoud van 100 ml is De Hard Paste niet zomaar een stylingsproduct, maar eerder de ultieme formule voor buitengewone stijl. Geef uw haar de look die het verdient en omarm een ongeëvenaarde uitstraling met De Hard Paste als uw onmisbare partner.

15.95


Matt Master

Meesterlijke Matteness in Elegante Verpakking
Stelt u zich voor: een meesterlijke matte stylingpasta met een imposante holdfactor van 5, verpakt in een stijlvol vierkant kartonnen doosje.
In een inhoud van 100 ml biedt Matt Master niet alleen haarperfectie, maar ook een elegantie die aansluit bij uw smaak. Ontdek de kunst van sublieme hairstyling en omarm een tijdloze uitstraling met Matt Master als uw onmisbare metgezel.

15.95

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram