Haarstudio Sonja 06-12452239

DAY 2 DAY

Het gamma voor dagelijks gebruik en voor fijn haar binnen Finnley's Care Collection...


DAY 2 DAY SHAMPOO


Glanzend en gezond haar door milde reiniging van haar en hoofdhuid. 

Day 2 Day Shampoo 

Finnley's Day 2 Day Shampoo is ontworpen om haar dat dagelijks wordt gewassen met liefde te verzorgen. Het krachtige Proteïne Complex herstelt de vochtbalans, versterkt de haarstructuur en brengt leven en een stralende glans in je lokken. Ontdek de verzorgende magie van Finnley's Day 2 Day Shampoo, verkrijgbaar in een royale 250ml-flacon. 

15.95


DETANGLE ME


Finnley's Detangle Me 

Finnley's Detangle Me is een verzorgende, ontwarrende leave-in spray die dagelijks gebruikt kan worden zonder het haar te verzwaren. Met een simpele schud voor gebruik, is deze haarverzorging beschikbaar in een elegant 150ml-formaat.

15.95

ONE FOR ALL


Finnley's One 4 All 

One 4 All is een leave-in crème met een exclusieve formule die rijk is aan Camellia-olie, Manuka-melk, keratine en essentiële vitaminen. Deze formule zorgt voor ongelooflijke resultaten vanaf de allereerste toepassing.

One 4 All biedt een veelzijdige reeks voordelen voor je haar, waaronder voeding, diepe hydratatie, preventie van gespleten haarpunten, anti-frizz effect, bescherming tegen hitte, bescherming van de haarkleur tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen, verbeterde doorkambaarheid, stralende glans, extra volume, en geeft je haar een onweerstaanbare zachtheid en zijdezachte textuur.

15.95

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram